Opleidingsportaal


Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI)

  • Sinds 1 januari 2008 zijn beveiligingsmonteurs verplicht te werken met de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI). Elke installateur wordt geacht zijn offertes te baseren op deze Verbeterde Risicoklassenindeling. De volledige vrki, tot en met de laatste updates worden in de les behandeld.

Cursusinhoud

Het verschil tussen de oude Risicoklassenindeling en de Verbeterde Risicoklassenindeling wordt belicht. Na het volgen van deze cursus ontvangt de cursist een certificaat van deelname.

 Voor wie?

Adviseurs van beveiligingsbedrijven, verzekeraars en personen die zich bezig houden met het bepalen van de juiste risicoklassenindeling voor woningen, winkels en bedrijven.

Extra informatie

• De prijs is inclusief lesmateriaal en certificaat van deelname. • Bij Soba Security Opleidingen BV heeft u geen inschrijfkosten. • Combinatie klassen zijn mogelijk bij aanvang van de cursus. • Bij onvoldoende deelname kan de cursusplaats worden gewijzigd en/of de cursus worden geannuleerd.

Cursusduur en -tijden:

De cursus bestaat uit 2 avonden van 18:30 tot 21:30 uur.

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
VRKI1€ 209,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
VRKIVerbeterde Risicoklassenindeling (VRKI)8-11-201815-11-2018De Meern

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje cursusplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany cursus, of vragen over nieuwe startdata van deze cursus? Vul dan de aanvraag hiernaast in.