Opleidingsportaal


ISO 27001 - Certificering van een organisatie

  • Leer alles over het opstellen van een ISMS (Informatie Security Management Systeem) en bescherm uw organisatie tegen de gevaren van cybercrime en datalekken.
    Deze cursus leert u stapsgewijs om een ISMS voor uw eigen of ander bedrijf op te zetten.
    Tijdens de cursus zult u een basis ISMS opzetten. De cursus wordt beëindigd met een Case opdracht en een cijfer voor het door u gemaakte ISMS handboek.
    U kunt daarna een theorie examen afleggen bij CertoPlan. Met dit diploma heeft u de kennis om een ISMS op te zetten.
    Een ISMS is het geheel van maatregelen rondom informatiebeveiliging. Het is een levend document wat bekend en gedragen behoort te zijn bij directie en management en binnen de gehele organisatie. Alle maatregen dienen controleerbaar en naspeurbaar te zijn.

Cursusinhoud

Cursusinhoud (theorie)
• ISO27001 certificering
• Wet- en regelgeving
• Beheersmaatregelen

Cursusinhoud (cases)
• In het case gedeelte worden de verplichte documenten binnen ISO27001 op basis van de praktijk (eigen bedrijf) uitgewerkt. Deze documenten vormen de basis voor het ISMS.
• Na afronden worden deze onderdelen beoordeeld en bij voldoende
kan deelgenomen worden aan het examen

.• De prijs is exclusief examenkosten en inclusief lesmateriaal
• Bij Soba Security Opleidingen BV heeft u geen inschrijfkosten

 Voor wie?

De opleiding is bedoelt voor kwaliteitsmanagers en overige verantwoordelijken voor het informatie beveiligingsbeleid binnen een organisatie. Maar ook voor medewerkers die zich bezig houden met interne audits en medewerkers die zich verder willen verdiepen en bekwamen in het opzetten van een informatie beveiligingsbeleid binnen hun organisatie.

Cursusduur en -tijden:

De cursus bestaat uit 4 avonden.
De laatste cursusavond wordt afgerond met een Case opdracht. Bij een voldoende beoordeling van de docent kan het theorie examen opsteller ISMS op basis van ISO27001 worden afgelegd bij CertoPlan.

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
ISO 270011€ 979,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje cursusplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany cursus, of vragen over nieuwe startdata van deze cursus? Vul dan de aanvraag hiernaast in.