Opleidingsportaal


OSINT - Open Source Intelligence

  • Bij de opleiding DHM Security Management krijgt u handreikingen om een BEVOB op te stellen, het BEVeiligingsvoorschrift tegengaan Onbevoegde Beïnvloeding.
    Onbevoegde beïnvloeding kan zowel van binnen als van buiten de organisatie plaatsvinden. Dit is afhankelijk van diverse factoren, waarop maatregelen kunnen worden genomen. Maar hoe effectief zijn die maatregelen als er op eenvoudige wijze informatie uit open bronnen te vinden is over uw organisatie, de (IT) infrastructuur of de medewerkers?

Cursusinhoud

Tijdens de training OSINT leert u in een dag om als (fysieke) security specialist een profiel op te stellen en te monitoren over de ‘online aanwezigheid’ van uw organisatie.
U leert om zowel handmatig en met behulp van geautomatiseerde tools dit beeld te creëren, maar ook de verkregen informatie te interpreteren om tot een oordeel te komen of het een risico kan vormen voor de security.
Daarnaast komen er, naast geldende wet- en regelgeving, ook eventuele maatregelen aan bod om de aangetroffen risico’s te vermijden, beheersen, overdragen of te accepteren.
U heeft geen specifieke IT-kennis nodig om deze training te volgen.

• De prijs is inclusief lesmateriaal, lunch en Bewijs van Deelname na afloop van de cursus.
• Voor deze cursus dient u een eigen laptop (met installatierechten) mee te nemen.

Wij hopen u graag terug te zien op de training!

 Voor wie?

Voor (fysieke) security specialisten.

Cursusduur en -tijden:

De cursus bestaat uit één dag van 09.00 - 16.00 uur

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
OSINT1€ 375,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
OSINTOSINT - Open Source Intelligence30-09-201930-09-2019De Meern

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje cursusplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany cursus, of vragen over nieuwe startdata van deze cursus? Vul dan de aanvraag hiernaast in.