Opleidingsportaal


Onderhoud en Inspectie / Noodverlichting - Vluchtroute dag

  • Ieder gebouw is voor wat betreft constructie en inrichting onderworpen aan de voorschriften van het bouwbesluit. Deze voorschriften hebben in belangrijke mate betrekking op de veiligheid van de gebruikers en/of bezoekers van gebouwen.

Cursusinhoud

Deze cursus is theoretisch en praktisch ingericht. Bouwbesluit NEN-EN 1838: definieert de verplichte voorschriften voor noodverlichting in gebouwen NEN 1010 5e druk: veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties NEN-EN ISO 7010: brandveiligheid van gebouwen, veiligheidssignalering, vluchtrouteaanduiding, eigenschappen en bepalingsmethoden. Onderhoud nood/paniek verlichting: hoe o.a. het verwisselen van TL's, accupack en het vervangen van complete noodverlichtingsarmaturen.

 Voor wie?

De cursus is bedoeld voor monteurs en elektrotechnici en een ieder die elektrotechnische werkzaamheden verricht aan laagspanningsinstallaties en beheerders van gebouwen.

Extra informatie

• De prijs is inclusief lesmateriaal en lunch, en certificaat na afloop van deelname. • Bij Soba Security Opleidingen BV heeft u geen inschrijfkosten. • Bij onvoldoende deelname kan de cursusplaats worden gewijzigd en/of de cursus worden geannuleerd.

Cursusduur en -tijden:

De cursus bestaat uit 1 dag van 09.00 - 15.30 uur

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
Onderhoud en Inspectie / Noodverlichting - Vluchtr1€ 259,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Ond Insp NV VluchtrouteOnderhoud en Inspectie / Noodverlichting - Vluchtroute dag13-11-201813-11-2018De Meern
Ond Insp NV VluchtrouteOnderhoud en Inspectie / Noodverlichting - Vluchtroute dag20-03-201920-03-2019De Meern
Ond Insp NV VluchtrouteOnderhoud en Inspectie / Noodverlichting - Vluchtroute dag19-06-201919-06-2019De Meern

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje cursusplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany cursus, of vragen over nieuwe startdata van deze cursus? Vul dan de aanvraag hiernaast in.