Opleidingsportaal


VCA-Basis dag

  • n de dagelijkse werkomgeving kunnen allerlei risico’s aanwezig zijn zonder dat werknemers zich daar bewust van zijn. Er kunnen levensgevaarlijke situaties ontstaan door een verkeerde werkhouding, het ontbreken van voorzorgsmaatregelen tijdens het werken met bepaalde stoffen, het niet dragen van beschermende kleding of het verkeerd beoordelen van bepaalde risico’s. Om een veilige werkomgeving te creëren is de Arbo-wetgeving ingevoerd. Naleving van de Arbo-wet is verplicht voor werkgevers en werknemers. Op de laatste dag wordt de cursus afgesloten met een erkend examen om het B-VCA diploma te behalen.

Cursusinhoud

In de cursus VCA Basisveiligheid wordt ingegaan op veiligheidswetgeving, risico’s op de werkvloer, voorzorgsmaatregelen, werken met gevaarlijke stoffen en elektriciteit, brand- en explosiegevaar, werken met machines en gereedschappen, werken op grote hoogte en het gebruik van beschermingsmiddelen.

• De prijs is inclusief lesmateriaal, lunch en examen; • Combinatieklassen mogelijk; • Bij Soba Security Opleidingen BV heeft u geen inschrijfkosten;

 Voor wie?

Leidinggevenden en werkgevers die verantwoordelijk zijn voor naleving van de Arbo-wet.

Cursusduur en -tijden:

De cursus bestaat uit 2 dagen van 9.00-15.30uur. Op de laatste dag wordt de cursus afgesloten met een erkend examen om het B-VCA diploma te behalen.

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
VCA-Basis1€ 269,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
VCA-Basis dagVCA-Basis dag16-05-201923-05-2019De Meern
VCA-Basis dagVCA-Basis dag21-11-201928-11-2019De Meern

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje cursusplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany cursus, of vragen over nieuwe startdata van deze cursus? Vul dan de aanvraag hiernaast in.