Opleidingsportaal


VCA-VOL dag

  • In de dagelijkse werkomgeving kunnen allerlei risico’s aanwezig zijn zonder dat werknemers zich daarvan bewust zijn. Hierdoor ontstaan soms ernstige ongevallen of beroepsziekten met vervelende gevolgen als letselschade, ziekteverzuim of imagoschade. Om bedrijfsongevallen en beroepsziekten te voorkomen dienen werkgevers en werknemers zich te houden aan de bepalingen in de Arbo-wet. De verantwoordelijkheid die leidinggevenden hebben bij het handhaven van de Arbo-wet is daarbij vanzelfsprekend van groot belang. Zij dienen over vaardigheden en kennis te beschikken om veiligheidsmaatregelen goed toe te passen binnen het bedrijf. Zij dienen te weten hoe ze de werknemers bewust kunnen maken van de risico’s. Zij dienen aan te geven hoe veiligheidsmaatregelen in acht moeten worden genomen. Op de laatste dag wordt de cursus afgesloten met een erkend examen om het VCA-VOL diploma te behalen.

Cursusinhoud

Aan de orde komen onder andere arbeidsomstandigheden- en milieuwetgeving, motivatietechnieken om veilig werken te bevorderen, taak-risico-analyse, bedrijfsnoodplan, toxicologie en ergonomie. De cursus wordt afgesloten met een officieel PBNA examen.

• De prijs is inclusief lesmateriaal, lunch en het examen; • Combinatieklassen mogelijk; • Bij Soba Security Opleidingen BV heeft u geen inschrijfkosten;

 Voor wie?

Leidinggevenden en werkgevers die verantwoordelijk zijn voor naleving van de Arbo-wet.

Cursusduur en -tijden:

De cursus bestaat uit 1 ochtend van 9.00-12.00 uur en 2 dagen van 9.00-15.30uur. Op de laatste dag wordt de cursus afgesloten met een erkend examen om het VCA-VOL diploma te behalen.

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
VCA-VOL1€ 319,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
VCA-VOL dagVCA-VOL dag13-05-201923-05-2019De Meern
VCA-VOL dagVCA-VOL dag14-11-201928-11-2019De Meern

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje cursusplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany cursus, of vragen over nieuwe startdata van deze cursus? Vul dan de aanvraag hiernaast in.