Opleidingsportaal


van MBV naar TBV dag

  • Van MBV naar TBV is een doorstroom opleiding voor deelnemers die het diploma Monteur Beveiligingssystemen (MBV) hebben behaald en willen doorstromen naar de opleiding Technicus Beveiligingssystemen (TBV). Met het diploma Technicus Beveiligingssystemen (TBV) heb je voldoende kennis om een beveiligingsplan op te stellen voor objecten die in alle beveiligingsklassen (1 t/m 4) vallen.

Cursusinhoud

Van MBV naar TBV is een doorstroom opleiding voor deelnemers die het diploma Monteur Beveiligingssystemen (MBV) hebben behaald en willen doorstromen naar de opleiding Technicus Beveiligingssystemen (TBV). Met het diploma Technicus Beveiligingssystemen (TBV) heb je voldoende kennis om een beveiligingsplan op te stellen voor objecten die in alle beveiligingsklassen (1 t/m 4) vallen.
Dit traject naar een volwaardig TBV-diploma bespaart de deelnemer veel tijd en geld. Wij adviseren om binnen 1,5 jaar na het behalen van het diploma MBV te starten met de cursus van MBV naar TBV. Indien het langer dan 1,5 jaar geleden is dat je MBV hebt gevolgd, dan raden wij aan om ook de Update VRKI te volgen!

 Voor wie?

Voor wie?
MBV-ers, zoals monteurs, technici, adviseurs van beveiligingsbedrijven en verzekeraars.

Cursusduur en -tijden:

Opleidingsduur en tijden:
• De opleiding start met 1 dag Theorie herhaling en examenoefeningen, dan volgt het TBV Theorie examen. Daarna volgt de deelnemer 4 dagen TBV Praktijklessen.
• De opleiding wordt afgesloten met het TBV Praktijkexamen.
• De deelnemer wordt door SOBA aangemeld voor deze examens. De prijs is inclusief inloggegevens waarmee je toegang hebt tot het leerplein om online oefenvragen te maken.
• Om toegang te krijgen tot digitale oefenvragen ontvang je 3 weken voor de start van de opleiding inloggegevens per mail én de TBV Theoriemap per post.

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
MBV naar TBV1€ 1.689,00
TBV Theorie examen1€ 238,00
TBV Praktijk examen1€ 599,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
van MBV naar TBV dagvan MBV naar TBV dag26-09-202425-11-2024Schijndel
van MBV naar TBV dagvan MBV naar TBV dag30-09-202426-11-2024De Meern