Opleidingsportaal


Opstellen Programma van Eisen BMI-OAI (vervolgopleiding)

  • Om ervaren opstellers van een Programma van Eisen van een brandmeld- en /of ontruimingsalarminstallatie verder te ondersteunen heeft SOBA de opleiding Opstellen Programma van Eisen BMI-OAI ontwikkeld, een must voor iedere opsteller van Programma’s van Eisen voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties”.
    Het doel van de opleiding is om ervaren opstellers van programma’s van eisen van brandmeld- en /of ontruimingsalarminstallaties niet concrete eisen of oplossingen in een programma van eisen te vermijden. Die leiden onbedoeld tot misverstanden, vertragingen en faalkosten.
    De deelnemer aan de opleiding wordt bekend gemaakt met de consequenties van niet concrete eisen en oplossingen in programma’s van eisen en is getraind in het opstellen van concrete en functionele programma van eisen.

Cursusinhoud

• Veel voorkomende misverstanden en oplossingen in programma’s van eisen
• Bouwregelgeving
• De IFV-publicatie Brandbeveiligingsinstallaties
• CCV Certificatieschema’s en het CCV Inspectieschema
• CCV interpretatiebesluiten en CCV harmonisatieafspraken
• Waardevolle aanvullingen op het programma van eisen

 Voor wie?

De 2-daagse opleiding is bestemd voor ervaren opstellers van programma’s van eisen die zich daarin verder wil ontwikkelen. Door de ruim 20-jarige werkervaring bij een grote inspectie-instelling, met het beoordelen van programma’s van eisen, beschikt de docent over alle kennis en ervaring die nodig is.

Cursusduur en -tijden:

De cursus bestaat uit 2 dagen van 9:00 tot 15:30 uur.

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
Opstellen PVE BMI+OAI1€ 599,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.