Opleidingsportaal


Zaalverhuur SOBA De Meern

  • Bij SOBA kunt u ook terecht voor het huren van een lesruimte of vergaderruimte. Onze locatie is gevestigd aan de Rijnzathe 8 in De Meern (nabij Utrecht) op de 5e en 6e verdieping. Makkelijk te bereiken vanaf de A2 en de A12. Wij beschikken over 9 leslokalen/vergaderruimtes. Waar 10 tot 26 personen plaats kunnen nemen. Er zijn 3 lokalen in U-opstelling, 4 lokalen in les opstelling, 1 luxe vergaderruimte voor 16 personen met 1 grote vergadertafel en een aparte examenruimte.

Cursusinhoud

Alle ruimtes zijn voorzien van een smartboard of een beamer en een flipover. Wij beschikken over 3 kantines met een koffiemachine met koffie, chocomel, heet en koud water. Hiervan mag onbeperkt gebruik gemaakt worden. Wij beschikken over uitstekende sanitaire voorzieningen die veelvuldig worden schoongemaakt. Op de begane grond bevindt zich een bedrijfsrestaurant. Hier wordt dagelijks tussen 12.30 en 13.00 de lunch verzorgd. Met een ruime keuze aan dag specialiteiten en andere verse producten is dit een fijne onderbreking van de dag.
Genoemde prijzen voor zaalhuur zijn per persoon per dag excl. BTW.

 Voor wie?

Voor cursussen, bijeenkomsten en vergaderingen. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. tel. 030-6667773 of info@soba.nl

Cursusduur en -tijden:

De ruimtes zijn te huur op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur. Indien u op zoek bent naar een ruimte in de avonduren, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
Zaalhuur dagvergoeding incl. lunch, koffie en thee1€ 45,00
Zaalhuur dagdeelvergoeding zonder lunch, met koffie en thee1€ 20,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.