Opleidingsportaal


Onderhoud en Inspectie / Noodverlichting - Vluchtroute dag

  • Ieder gebouw is voor wat betreft constructie en inrichting onderworpen aan de voorschriften van het bouwbesluit. Deze voorschriften hebben in belangrijke mate betrekking op de veiligheid van de gebruikers en/of bezoekers van gebouwen.

Cursusinhoud

Deze cursus is theoretisch ingericht. Bouwbesluit NEN-EN 1838: definieert de verplichte voorschriften voor noodverlichting in gebouwen. NEN 1010:2015 : veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. NEN-EN ISO 7010: brandveiligheid van gebouwen, veiligheidssignalering, vluchtrouteaanduiding, eigenschappen en bepalingsmethoden. Onderhoud nood/paniek verlichting: hoe o.a. het verwisselen van TL's, accupack en het vervangen van complete noodverlichtingsarmaturen.

• De prijs is inclusief lesmateriaal en lunch, en certificaat na afloop van deelname. • Bij Soba Security Opleidingen BV heeft u geen inschrijfkosten. • Bij onvoldoende deelname kan de cursusplaats worden gewijzigd en/of de cursus worden geannuleerd.

 Voor wie?

De cursus is bedoeld voor monteurs en elektrotechnici en een ieder die elektrotechnische werkzaamheden verricht aan laagspanningsinstallaties en beheerders van gebouwen.

Cursusduur en -tijden:

De cursus bestaat uit 1 dag van 09.00 - 15.30 uur

Cursusprijs (excl. btw)

naameenheidcursusprijs
Onderhoud en Inspectie / Noodverlichting - Vluchtr1€ 329,00

Cursusplanning

CursucodeCursusnaamStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Ond Insp NV VluchtrouteOnderhoud en Inspectie / Noodverlichting - Vluchtroute dag9-09-20249-09-2024De Meern
Ond Insp NV VluchtrouteOnderhoud en Inspectie / Noodverlichting - Vluchtroute dag12-09-202412-09-2024Hillegom